Automotive

Fixmade Bedrijfskleding levert een groot aantal autodealers in geheel Nederland. Fixmade  Bedrijfskledinglevert o.a. de huisstijl van Volvo en ASN. Fixmade Bedrijfskleding heeft een eigen kledinglijn voor balie- en magzijnmedewerkers. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor kostuums en voor sweaters, polo’s etc.

 

Overhemden/blouses

Fixmade Bedrijfskleding heeft een basis assortiment overhemden en blouses. Gedeeltelijk putten we uit de overhemden en blouses assortimenten van bestaande leveranciers. We hebben basisoverhemden vanaf € 15,-.

Dit soort overhemden en blouses heeft Fixmade Bedrijfskleding in vele kleuren en varianten. Vanaf 35 stuks produceert Fixmade Bedrijfskleding een overhemd of blouse in uw eigen huisstijl.

Truien en sweaters voor de autobranche

Fixmade Bedrijfskleding heeft een eigen basisassortiment truien. Deze laten wij zelf produceren en zijn zeer geschikt voor het werk in de autobranche. De truien zijn in alle kleuren te produceren dus ook in de kleuren van uw huisstijl. Ook qua sweaters zijn vele kleurcombinaties mogelijk. Wij kunnen uw kleding voorzien van uw bedrijfslogo.

Pantalons

Doordat Fixmade Bedrijfskleding jarenlang ervaring heeft in de autobranche weten we aan welke eisen de kleding moet voldoen. Fixmade Bedrijfskleding heeft daarom een pantalon waarvan het doek speciaal geproduceerd is voor de autobranche. Uiteraard is de pantalon voorzien van een extra riemlus aan de achterzijde om uw logo op te plaatsen.

Workers

Ook qua workers heeft Fixmade Bedrijfskleding een eigen lijn ontwikkeld voor de autobranche. De worker is voorzien van de nodige zakken maar heeft toch een sportieve look. Ook hier kunnen wij uw logo aan de achterzijde op de riemlus drukken. Deze workers zijn te verkrijgen in antraciet en donkerblauw.

Doorpassen op locatie

Fixmade Bedrijfskleding is gevestigd in Hoogeveen in Drenthe. De klanten van Fixmade Bedrijfskleding zitten door het gehele land. Wij zijn in het bezit van een kledingbus waar we vanuit Drenthe het hele land doorrijden. Hierdoor kunnen we doorpassen op locatie zodat u altijd de juiste maat geleverd krijgt. Wij registreren altijd de maten welke opgenomen zijn, zodat er makkelijk een nabestelling gedaan kan worden en de juiste maat geleverd wordt.

 

Nieuws

meer nieuws

Nieuwsbrief

Geef u op voor onze nieuwsbrief.