Werkkleding automotive

De kracht van de automotive branche valt niet te onderschatten. Autobedrijven zijn vrijwel altijd gekoppeld aan een bepaald merk. Daarbij is imago en uitstraling van het grootste belang. Bent u werkzaam in de autobranche en op zoek naar werkkleding? Dan bent u bij Fixmade aan het juiste adres. Onder andere Volvo en ASN, grote spelers op de automotive branche, gingen u voor en lieten bedrijfskleding door ons verzorgen.

automotive

Werkkleding automotive voor autodealers

Veel autodealers hebben baat bij een compleet pakket aan bedrijfskleding. Een belangrijk deel daarvan is de werkkleding voor automotive monteurs, die werkzaam zijn in de garages van het autobedrijf. Goede werkkleding optimaliseert het werkproces en kleedt de werknemers comfortabel. Het aanbrengen van het logo van het automerk en de bedrijfsnaam van de autodealer of garage op de werkkleding, is voor Fixmade geen enkel probleem.

Belangrijk is om vooraf duidelijk op een rijtje te zetten waaraan werkkleding voor uw automotive bedrijf aan moet voldoen. Als u zelf immers al de nodige wensen en eisen heeft, dan kan dat het proces versnellen. Fixmade stelt uw wensen centraal en zorgt voor kleding op maat, letterlijk en figuurlijk. Doorpassen op locatie is voor ons geen enkel probleem. De werkkleding wordt daarna, indien nodig versteld en vervolgens snel geleverd – vaak al binnen twee tot drie weken.

Kledingcategorieën

Werkkleding is een aparte categorie binnen de bedrijfskleding voor de autobranche. Daarbij staat functionaliteit namelijk centraal. Het goed en efficiënt kunnen uitvoeren van controles en reparaties aan auto’s, is het belangrijkste element voor een automonteur. De werkkleding moet dan ook duurzaam, comfortabel en efficiënt zijn. Bij Fixmade hebben we hiermee veel ervaring, zodat u verzekerd bent van automotive werkkleding van hoogwaardige kwaliteit.

Daarnaast zijn er nog andere producten verkrijgbaar, zoals onder andere overhemden, pantalons, sweaters en polo’s. De receptie van het autobedrijf heeft een representatieve functie, en dus is passende en nette automotive bedrijfskleding daarvoor noodzakelijk. Om alles in één lijn te houden, biedt Fixmade een totaalpakket voor de automotive branche.

Kleding passen op locatie

Met ons geweldige team van Fixmade komen wij de kleding passen op locatie, hiermee hebben wij ruime ervaring en organiseren wij ter plaatse de kleding, de maten en zorgen wij dat uw personeel er tip top bij loopt.

Nieuws

meer nieuws

Nieuwsbrief

Geef u op voor onze nieuwsbrief.