Bedrijfskleding

Bedrijfskleding is er in alle soorten en maten. Verschillende bedrijven kiezen voor uniformiteit in de kledinglijn, omdat het zo hoort in de branche waarin ze werkzaam zijn. Denk dan bijvoorbeeld aan de uitvaartbranche, waar nette en zakelijke bedrijfskleding een absolute must is. In de automotive branche is het in mindere mate een kwestie van uitstraling – behalve aan de balie van de receptie natuurlijk – maar gaat het voornamelijk om functionaliteit. Grote autobedrijven hebben vaak veel automonteurs in dienst, die ze graag willen voorzien van goede en functionele automotive bedrijfskleding. En zo zijn er nog veel meer branches te bedenken waarin bedrijfskleding zonder twijfel een meerwaarde is, zoals de horeca of de zorg.

representatieve kleding

De bedrijfskleding van Fixmade

Fixmade is al jarenlang de specialist op het gebied van bedrijfskleding. Wij hebben ervaring in verschillende branches, waaronder de uitvaartbranche, horeca en automotive. Het assortiment bedrijfskleding van Fixmade is zeer ruim te noemen, en bevat onder andere topmerken als Greiff en Topline. Of u nu op zoek bent naar kostuums, koksbuizen, overhemden, overalls of bedrijfsstropdassen of –sjaals, bij Fixmade bent u ongetwijfeld aan het juiste adres.

Op maat

Bedrijfskleding moet vanzelfsprekend passen bij het bedrijf. Het is immers een verlengstuk van het bedrijfsimago. Personeel dat is gekleed in bedrijfskleding die past bij het bedrijf, is een meerwaarde. Mits de kleding op maat is gemaakt, natuurlijk. Dat is precies waar Fixmade voor zorgt. Het doorpassen van de kleding op locatie hoort bij de serviceverlening van ons bedrijf. Voordeel hiervan is niet alleen dat elke werknemer bedrijfskleding op maat ontvangt, maar ook dat bijbestellen in de toekomst zeer eenvoudig is.

Haast vanzelfsprekend, maar toch belangrijk om te benoemen, is dat uw bedrijfskleding voorzien kan worden van een bedrijfsnaam en/of –logo. Binnen enkele weken heeft u de nieuwe bedrijfskleding ontvangen, zodat uw werknemers er weer tiptop bijlopen!

Nieuws

meer nieuws

Nieuwsbrief

Geef u op voor onze nieuwsbrief.