Bedrukken van bedrijfskleding

Veel bedrijven hebben bedrijfskleding, maar lang niet alle bedrijven hebben deze kleding voorzien van een logo of andere bedrijfsuiting. Het logo kan opvallend of discreet door ons geplaatst worden zodat uw personeel er niet alleen netjes bij loopt, maar ook herkenbaar is door het logo en de naam van het bedrijf in beeld te hebben.

Plaats van het logo op bedrijfskleding

De beste plaats voor het logo op de bedrijfskleding is per branche verschillend, ook daarin kunnen wij van Fixmade u voorzien van het juiste advies. Zo kan het logo op de borst, de rug, de broek of schort gedragen worden, nogmaals dit is erg afhankelijk van de branche en het soort bedrijf.

Soorten bedrijfskleding

Wij kennen vele soorten bedrijfskleding, de meest voorkomende kleding die wij met logo bedrukken zijn:

Jassen
Broeken
Overhemden
T-shirts
Polo’s
Overalls
 

Bedrijfskleding en de fiscus

Wanneer u uw personeel voorziet van bedrijfskleding dan heeft u te maken met de fiscus. Wanneer uw logo aan minimale eisen voldoet van de fiscus dan is de kleding 100% aftrekbaar en krijgt het personeel er ook geen problemen mee. Vraag de specialisten van Fixmade om advies, wij helpen u graag zodat u ook voor de fiscus alles goed geregeld hebt.

Logo op kleding

Uw logo op kleding, laat het Fixmade verzorgen, wij zijn de specialist van de regio als het gaat om bedrijfskleding en logo’s op de kleding.
Wij maken gebruik van meerdere technieken, zo bedrukken wij kleding met logo’s en wij borduren. Beide zijn goed, maar er is wel een verschil. Vooraf ontvangt u van ons altijd een digitale print zodat u kunt zien hoe het eruit ziet, bij akkoord gaan we drukken of borduren, waar u zelf voor gekozen hebt.

Borduren

Wij borduren logo’s op uw bedrijfskleding, wij beschikken over ene eigen borduurstudio en verzekeren u dat wij niet alleen deskundig zijn, maar ook prijstechnisch interessant zijn. Met onze eigen borduur studio kunnen wij kleine en grote aantallen voorzien van een mooi logo.Wat zijn de voordelen van een logo borduren:

Een logo borduren gaat veel langer mee dan het bedrukken

Een logo borduren blijft veel langer mooier en houdt zijn kwaliteit

Een logo borduren verkleurt niet en krimpt ook niet tijdens het wassen

Een logo borduren geeft een betere en professionele uitstraling

Bedrukken

Bij grotere aantallen kleding wordt meestal gekozen voor bedrukken, dit gaat sneller en is kosten technisch interessanter. Meestal maken wij dan gebruik van en zeefdruk, hiermee kunnen wij elk volume aan en in zeer korte tijd.

Advies

Zoals u ziet zijn er vele mogelijkheden om uw logo op de bedrijfskleding te bevestigen. Wij zijn specialist, vraag ons om advies en wij doen onze uiterste best om u van een advies op maat te voorzien.

 

Nieuws

meer nieuws

Nieuwsbrief

Geef u op voor onze nieuwsbrief.