Horeca kleding

Bent u horecaondernemer, dan weet u dat presentatie telt. Niet alleen op het bord of de uitstraling van de zaak is wat klanten een fijne eerste indruk oplevert, ook de kleding van het werkende horecapersoneel doet een flinke duit in het zakje. De kleding moet representatief zijn en passen bij de horecagelegenheid. Bent u op zoek naar een leverancier van horeca kleding op maat, kies dan voor Fixmade!

contact

Wat is er mogelijk?

Op het gebied van de horeca heeft Fixmade flink wat ervaring in de kleding. Horecapersoneel met nette, passende en vlotte bedrijfskleding maakt een nette en uitnodigende indruk op de gast. Het komt de uitstraling van uw restaurant, eetcafé, pub of andere horecagelegenheid ten goede.

Bij Fixmade begrijpen we dat de kleding volledig naar wens moet zijn. Dat wil zeggen dat u, als eigenaar van een horecazaak, een bepalende rol heeft. Fixmade kan een totaalassortiment horeca kleding leveren, zodat u verzekerd bent van een compleet geheel. Daarbij staan al uw wensen centraal, of het nu gaat om kostuums, schorten, koksbuizen of overhemden. Bedrukking van of borduursel op uw horeca kleding is vanzelfsprekend geen probleem. Zo laat u eenvoudig het logo of de bedrijfsnaam op de nieuwe horeca kleding aanbrengen.

Soorten horeca kleding

Bij Fixmade beschikken wij over vele soorten horeca kleding, van kostuums tot schorten, sloven en koks kostuums. Kijk hier voor meer informatie!

Horeca kleding op maat gemaakt

Een mooi kledingontwerp uitkiezen is één ding, maar om te zorgen voor een goede uitstraling is goed passende kleding noodzakelijk. Fixmade heeft daarvoor de perfecte oplossing, namelijk doorpassen op locatie. Zo kunnen alle werknemers rekenen op horeca kleding op maat. Waar uw horecabedrijf zich ook bevindt: Fixmade komt graag bij u langs om de door u geselecteerde kleding te laten passen. Binnen twee tot drie weken heeft u vervolgens de nieuwe horeca kleding beschikbaar.

Meer informatie

Wilt u het volledige productassortiment bekijken, neem dan gerust contact met ons op. Het team van Fixmade staat voor u klaar, om u te helpen bij het vinden van de perfecte horeca kleding voor uw bedrijf!

Nieuws

meer nieuws

Nieuwsbrief

Geef u op voor onze nieuwsbrief.