Kokskleding/ Bediening horeca

Fixmade Bedrijfskleding levert een totaalassortiment in horeca kleding. Of het nu om koksbuizen, koksbroeken, overhemden, sloven, schorten of kostuums gaat, Fixmade kan u hiermee van dienst zijn. Het is voor de uitstraling van uw bedrijf van belang dat de medewerkers er representatief uitzien en dat de kleding past bij uw bedrijf.

 

Koksbuizen/ koksbroeken

Fixmade heeft een ruime keuze in kokskleding in verschillende modellen en kleuren/ kleurstellingen. Doordat Fixmade Bedrijfskleding jarenlang evaring heeft in het leveren van horeca kleding, weten wij precies welke producten geschikt zijn voor het gebruik in de horeca. We hebben een breed assortiment en kleding in verschillende prijsklassen. Ook bieden wij u de mogelijkheid om na order uw medewerkers te komen doorpassen op locatie. Zo bent u altijd verzekerd van de juiste maat voor uw medewerkers. Ook kunnen wij uw kokskleding bedrukken of borduren met uw eigen bedrijfslogo. Als u een bedrukking of borduring op uw kokskleding/ horecakleding wenst zullen wij vooraf een digitale proef voor u maken zodat u het resultaat voor productie kan beoordelen.

koks kleding           

Horeca kleding voor bediening

Fixmade Bedrijfskleding heeft diverse soorten representatieve kostuums in het assortiment. Deze kostuums zijn voor zowel dames en heren te leveren in verschillende kleuren. Als uw medewerkers er representatief bij lopen in uw horeca gelegenheid, zal dit uw bedrijf zeer zeker ten goede komen. We hebben kostuums in verschillend prijsklassen en zijn veelal uit voorraad leverbaar. Tevens heeft Fixmade een ruim assortiment in overhemden. Deze overhemden zijn in verschillende pasvormen te verkrijgen. We hebben een ruime keuze in kleuren/ dessins. Ook kunnen wij indien gewenst vanaf 35 stuks een custom made overhemd voor u produceren. De levertijd van custom made overhemden is ca. 6-8 weken.

 

representatieve horeca kleding

Kijkt u ook een bij ons aanbod schorten en sloven http://www.fixmade.nl/horeca/schorten-en-sloven

 

Wilt u meer informatie of een offerte aanvragen neem dan contact op met ons verkoopteam. http://www.fixmade.nl/contact

Nieuws

meer nieuws

Nieuwsbrief

Geef u op voor onze nieuwsbrief.