Schorten en Sloven voor horeca

Fixmade Bedrijfskleding heeft een breed assortiment in schorten en sloven in verschillende maten, uitvoeringen en kleuren. Fixmade levert de schorten en sloven in stoffen van de beste weverijen, hierdoor hebben onze schorten en sloven een zeer lange levensduur. Fixmade kan uw schorten en sloven voorzien van een 2 of 3 delige zak op de voorzijde of een zijzak. Ook kunnen we de schorten en sloven voorzien van een loopsplit indien gewenst. De kwaliteit van onze sloven en schorten zijn uitgevoerd in 65% polyester/ 35% katoen, 245 grs.

Fixmade kan uw schorten en sloven voorzien van een borduring of een bedrukking met uw eigen logo. Ook kunnen wij bijpassende overhemden leveren met bijvoorbeeld dezelfde kleur accenten in kraag/manchet als uw sloof. Vraag ons verkoopteam naar de mogelijkheden.

 

 

Bedrukken of borduren schorten en sloven

Fixmade bedrijfskleding kan uw schort of sloof voorzien van een borduring of een bedrukking met uw bedrijfslogo. Fixmade kan u adviseren welke positie het beste bij uw bedrijfslogo past. U ontvangt voordat er bedrukt of geborduurd wordt vooraf een digitaal proef ter goedkeuring voordat de productie start. Indien u kiest voor een bijpassend overhemd of blouse kunnen wij dit indien gewenst met hetzelfde logo gaan bewerken zodat u een kleding er proffesioneel uitziet.

schorten en sloven voor horeca          horeca sloven en schorten    horeca sloven en schorten

Overhemden

Fixmade bedrijfskleding heeft een ruim assortiment in overhemden en blouses die u kunt combineren met uw schorten of sloven. ook kunnen wij een detail in de overhemden maken in dezelfde kleur als uw schort of sloof. U heeft bijvoorbeeld een rode sloof en een zwart overhemd. Fixmade kan in dezelfde kleur als de sloof de binnenzijde van kraag rood maken en zo zijn er nog vele andere mogelijkheden om tot passende bedrijfskleding te komen. Ook kunnen wij geheel custom made overhemden/ blouses voor u produceren met een minimale afname van 35 stuks. Klik voor meer informatie over de custom made overhemden op onderstaande link.

http://www.fixmade.nl/nieuws/custom-made-overhemden

Wilt u een offerte of verdere informatie, neem contact op met ons verkoopteam http://www.fixmade.nl/contact

Nieuws

meer nieuws

Nieuwsbrief

Geef u op voor onze nieuwsbrief.