Logo op kleding

Fixmade Bedrijfskleding  kan de kleding voorzien van uw bedrijfslogo. Wij hebben alle gewenste technieken in huis. We geven per order/kledingstuk advies over de te gebruiken techniek. Dit kan bijvoorbeeld borduren of bedrukken zijn. U ontvangt altijd een digitale proef van de bedrukking/borduring zodat u dit kan beoordeling. Na goedkeuring wordt er pas gedrukt.

Borduren op uw bedrijfskleding

Bedrijfskleding borduren is altijd stijlvol. en duurzaam. Bijna elk bedrijfskledingstuk is geschikt om te borduren. Fixmade Bedrijfskleding borduurt "kleinere" volumes in Nederland. Bij grote aantallen borduringen wijken wij uit naar het buitenland. Hierdoor levert Fixmade Bedrijfskleding altijd kwaliteit voor de juiste prijs.

Zeefdruk op uw bedrijfskleding

Bij grotere aantallen kledingstukken kiest Fixmade bedrijfskleding vaak voor zeefdruk indien borduren niet gewenst is. Met zeefdruk kan Fixmade bedrijfskleding elk volume aan in een relatief korte tijd.

Transferdruk/Flexdruk op uw bedrijfskleding

Indien zeefdruk geen optie is kiest Fixmade Bedrijfskleding, afhankelijk van de wensen van de klant voor transfers of flexdruk. Op deze site is dit niet makkelijk toe te lichten omdat Fixmade Bedrijfskleding graag eerst uw wensen wil horen. Wij geven vervolgens een goed advies.

Badges

Uiteraard heeft Fixmade Bedrijfskleding ook diverse soorten (borduur)badges in het assortiment. Deze worden tegenwoordig in kleine aantallen uit China gehaald. Wij bevestigen vervolgens in eigen huis in Zwolle de badges op de kleding.

Advies

Zoals u ziet zijn er vele opties om uw logo op de bedrijfskleding te bevestigen. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u altijd goed adviseren welke soort logo's het beste voor uw bedrijfskleding zijn.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons verkoopteam.

 

 

Nieuws

meer nieuws

Nieuwsbrief

Geef u op voor onze nieuwsbrief.