Promotionele artikelen

Fixmade Bedrijfskleding heeft een groot assortiment van promotionele artikelen als pennen, petjes, keycords, aanstekers etc. Daarnaast denken we graag mee in het ontwikkelen van een promotioneel artikel welke past bij uw doelstelling. Fixmade Bedrijfskleding importeert zelf uit China.

promotionele artiklen

Assortiment

Het is moeilijk aan te geven wat het assortiment promotionele artikelen en ralatiegeschenken bij Fixmade Promotions is. Eigenlijk is dit oneindig groot. De markt van promotionele artikelen en relatiegeschenken is te onderscheiden in:

1. Standaard promotionele artikelen en relatiegeschenken.

2. Tailor made promotionele artikelen en relatiegeschenken.

a.d.1. Hier verstaan we de standaard pennen, petjes, horloges, rekenmachines etc. onder. Uiteraard voorzien van uw logo. Op het moment dat u aangeeft wat u wilt hebben heeft u binnen 24 uur een offerte.

a.d.2. Bent u op zoek naar een leuk item voor een evenement of een groep klanten dan denken wij graag me u mee. Wij ontvangen graag de briefing wat uw doelstellingen zijn m.b.t. het promotioneel artikel.

 

Werkwijze

Fixmade Promotions verzorgt binnen 24 uur een offerte voor u bij standaard artikelen. Indien de offerte accoord is ontvangt u binnen enkele dagen indien gewenst een monster van het promotionele artikel of het relatiegeschenk. Bij accoord ontvangt u een digitale opzet met uw logo verwerkt op het promotionele artikel of relatiegeschenk. Levering volgt conform opgegeven levertijd.

Tailor made

Fixmade Promotions laat een groot assortiment zelf produceren in China. Wij zijn diverse malen in China geweest om de juiste (betrouwbare) leveranciers te vinden. Tegenwoordig kunt u al met relatief lage volumes terecht in China voor uw promotionele artikelen en relatiegeschenken.. Om een voorbeeld te geven wij produceren al vanaf 250 caps in China. Deze caps worden geheel geproduceerd naar uw wensen.

Standplaats

Fixmade Promotions is gevestigd in Hoogeveen (Drenthe). Doordat wij klanten door heel Nederland hebben kunnen wij altijd bij u langskomen om een aanvraag te bespreken en u van advies te voorzien indien gewenst.

Nieuws

meer nieuws

Nieuwsbrief

Geef u op voor onze nieuwsbrief.