Kostuums

Representatieve kleding wordt in vele verschillende branches gedragen. U kunt bijvoorbeeld denken aan de uitvaartbranch, maar ook in de horeca branche is het dragen van representatieve kleding een meerwaarde voor uw bedrijf. Fixmade Bedrijfskleding heeft een breed assortiment in representatieve kleding. Wij leveren o.a. de bekende merken Topline en Greiff. Vanzelfsprekend is het totaalassortiment te leveren voor zowel dames als heren. Tevens heeft Fixmade Bedrijfskleding modische kostuums voor heren in de winkels in Meppel en Hoogeveen hangen. Fixmade Bedrijfkleding kan uw representatieve kleding voorzien van een borduring met uw bedrijfslogo indien gewenst. Als u meer informatie wilt over representatieve kleding of het borduren van uw kleding kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers http://www.fixmade.nl/contact

 

                         

Kostuums/ pak heren

Fixmade Bedrijfskleding heeft diverse mix and match systemen in het assortiment. We kunnen verschillende stoffen en kleuren leveren voor o.a. kolberts, gilets, pantalons. Ons assortiment heeft verschillende pasvormen en is per kledingstuk na te bestellen. We hebben ook een groot aanbond in modische kostuums voor heren welke in onze winkels in Meppel en Hoogeveen hangen. Ook hebben wij een groot aanbod in overhemden en stropdassen.

       

Kostuums/ pak dames

Fixmade Bedrijfskleding levert ook voor dames diverse mix and match systemen. Ook hier kunnen we verschillende stoffen en kleuren leveren. We hebben verschillende pasvormen van klassiek tot moderen in het pakket zitten. Bent u op zoek naar representatieve kleding voor dames, wij hebben kolberts, gilets, pantalons, rokjes etc. in ons assortiment zitten. Tevens hebben wij een groot aanbod in blouses en sjaals.

         

Doorpassen op locatie

Fixmade Bedrijfskleding heeft een eigen kledingbus waarmee wij bij u op locatie komen doorpassen. Zo bent u verzekerd dat uw medewerkers de goede maat kleding ontvangen. Indien nodig wordt uw kleding ook door Fixmade Bedrijfskleding vermaakt. Wij registreren de maten van uw medewerkers zodat u bij nabestelling altijd de juiste maat ontvangt.

voor meer informatie over doorpassen klik hier http://www.fixmade.nl/door-passen-op-locatie

Kijkt u ook eens naar ons uitgebreide assortiment voor de uitvaartbranche http://www.fixmade.nl/uitvaart/uitvaartkleding

          

Nieuws

meer nieuws

Nieuwsbrief

Geef u op voor onze nieuwsbrief.