Representatieve kleding

Er zijn verschillende zakelijke branches te bedenken, waarin representatieve bedrijfskleding van het grootste belang is. Denk bijvoorbeeld aan de uitvaartbranche, maar ook in de horeca is representatieve kleding een absolute meerwaarde. In welke branche uw bedrijf ook werkzaam is, als u op zoek bent naar representatieve kleding voor uw werknemers, dan bent u bij Fixmade zeker aan het juiste adres.

representatieve kleding

Basisassortiment

Het assortiment aan representatieve kleding van Fixmade is zo uitgebreid, dat het onmogelijk is om dit in enkele zinnen te benoemen. Het basisassortiment bestaat in ieder geval uit kostuums, gilets, stropdassen, sjaals, overhemden, pantalons en rokken. Vanzelfsprekend is dat het assortiment van Fixmade gericht is op zowel mannen als vrouwen. Hoe kunt u nu de meest geschikte combinatie vinden? Simpel: daarvoor heeft Fixmade de juiste oplossing in huis!

Mix and match

Heeft u een aantal items uit het assortiment van representatieve kleding in gedachten, dan maakt u gebruik van het zogenaamde mix and match systeem van Fixmade. Er zijn verschillende stof- en kleurvarianten van de kledingitems verkrijgbaar, zodat u uiteindelijk altijd de optimale combinatie kunt vinden. Vraag hierbij gerust om advies van onze kledingexperts. Fixmade is al ruim twintig jaar werkzaam in de branche van bedrijfskleding en kan u dus goed op weg helpen.

Contact

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden op het gebied van representatieve kleding voor de werknemers van uw bedrijf? Neem dan gerust vrijblijvend contact op met Fixmade en informeer naar de mogelijkheden. Zo kunt u ook het volledige assortiment inzien en kijken of de geschikte kleding er voor u tussenzit.

Het aanbrengen van een bedrijfslogo of de naam van het bedrijf, behoort vanzelfsprekend ook tot de mogelijkheden. Wilt u representatieve bedrijfskleding bestellen en deze op locatie laten doorpassen? Dat behoort tot het standaard servicepakket van Fixmade. Neem dus nu contact op en bestel die gewenste representatieve kleding voor uw bedrijf!

Nieuws

meer nieuws

Nieuwsbrief

Geef u op voor onze nieuwsbrief.