Hoeden en handschoenen voor de uitvaart

Fixmade bedrijfskleding heeft een compleet assortiment speciaal voor de uitvaartbranch. Wij kunnen u voorzien van kostuums, overhemden, jacquets, dragersjassen, stropdassen/sjaals handschoenen, hoeden etc. Fixmade is in het bezit van een kledingbus met gehele passerie's.Na order  komen bij u langs om u en uw medewerkers helemaal door te passen zodat iedereen de juiste maat kleding geleverd krijgt Fixmade zorgt tevens voor het eventuele vermaak wat moet plaatsvinden. Fixmade bedrijfskleding registreert alle opgenomen maten. Bij nabestellingen weet Fixmade bedrijfskleding exact wie welke maten moet hebben. Ook voor speciale wensen van uw kleding kunt u bij ons terecht voor advies. Zo kunt u bijvoorbeeld denken aan een custom made stropdas, geproduceert geheel naar uw wensen.

hoed voor uitvaart         dragers hoeden

Hoeden

Fixmade Bedrijfskleding levert uit voorraad hoeden voor de dragers. Deze dragershoeden zijn in verschillende hoofdmaten te leveren en hebben een hoogte van 12 cm. De dragershoed is gemaakt van haarvilt en afgewerkt met teflon. De kenmerken van haarvilt zijn dat dit waterafstotend is en de kleur ( zwart) diep en glanzend is. Indien u op zoek bent naar een andere uitvoering van een dragershoed, neem dan contact met ons op om uw wensen door te spreken.

 

Hoedenkoffer dragershoed.

Fixmade kan indien gewenst een hardcase hoedenkoffer bij uw dragershoed leveren. Deze is in zwart te verkrijgen. Zo kunt u uw dragershoed makkelijk vervoeren.

 

Handschoenen voor de uitvaart.

Bij gebruik van hoeden in de uitvaartbranche wordt ook veelal handschoenen gedragen. Fixmade Bedrijfskleding heeft deze handschoenen uiteraard ook in het assortiment zitten. Deze zijn in verschillende maten te verkrijgen. De handschoenen zijn te verkrijgen in muisgrijs, wit en zwart. De handschoenen zijn uit voorraad leverbaar. Deze handschoenen kunnen door zowel dames als heren gedragen worden. Fixmade kan u uiteraard ook van dienst zijn als u op zoek bent naar een andere handschoen, denkt u dan bijvoorbeeld aan een leren handschoen.

 

handschoenen voor uitvaart handschoenen uitvaart uitvaart handschoenen

Indien u meer informatie wilt ontvangen neem dan contact met ons op http://www.fixmade.nl/contact

Kijkt u ook eens bij ons aanbod dragers jassen http://www.fixmade.nl/uitvaart/dragers-jassen

 

 

Nieuws

meer nieuws

Nieuwsbrief

Geef u op voor onze nieuwsbrief.