Jacquets uitvaart

Een jacquet is een stijlvol product en bij veel traditionele begrafenissen is het dragen van een jacquet zeer gepast. Fixmade Bedrijfskleding heeft vanzelfsprekend dit product ook in het assortiment. Het jacquet van Fixmade Bedrijfskleding heeft een pantalon in een flatfront uitvoering en een gilet uitgevoerd in een 5 knoops model. Het standaard Jacquet heeft een zwarte jas, een lichtgrijs gilet en een grijs gestreepte pantalon. Mocht u een afwijkende wens hierin hebben, kun u contact met ons opnemen.

                                                                        jacquet

Jacquets mogelijkheden

Fixmade Bedrijfskleding heeft buiten het standaard jacquet,(zwarte jas, een lichtgrijs gilet en een grijs gestreepte pantalon) ook de mogelijkheid om een andere kleurstelling te leveren. Denkt u bijvoorbeeld eens aan een zwart gilet of een donkergrijs gestreepte pantalon. Het is allemaal mogelijk. De jacquet zijn in de meeste gevallen op voorraad en zijn dus vrij snel bij u af te leveren. Fixmade Bedrijfskleding verzorgd ook uw eventuele vermaak aan u kleding zodat u perfect passende kleding van ons zal ontvangen. Ook registreren wij de maten van uw medewerkers zodat er bij herhalingsorders de juiste maat geleverd wordt. Heeft u een nieuwe medewerker die overhemden, pantalon, colbert, dragersjas, jacquet nodig heeft dan kom Fixmade Bedrijfskleding graag bij u langs om de maten van uw medewerker op te nemen.

Overhemden/ blouses

Fixmade Bedrijfskleding heeft een breed assortiment in overhemden. Wij leveren oa. Olymp, Profuomo en Marvelis overhemden. De overhemden en blouses zijn uit voorraad leverbaar en in verschillende kleuren. uitvoering en pasvormen te leveren.

Stopdassen

Fixmade Bedrijfskleding levert stropdassen uit voorraad in veel verschillende kleuren en dessins. Wij hebben polyester en zijde stropdassen in ons assortiment uit voorraad leverbaar. Ook hebben wij de mogelijkheid om voor u een custom made stropdas te produceren. Denkt u eens aan een stropdas met uw logo erop. Bij custom made stropdassen hebben we een minimale afname en de levertijd is ca. 4 tot 6 weken.

 

Kijkt u ook eens naar onze dragersjassen http://www.fixmade.nl/uitvaart/dragers-jassen of ons aanbod in hoeden en handschoenen voor de uitvaart http://www.fixmade.nl/uitvaart/hoeden-en-handschoenen

 

Contact

Wilt u meer informatie over uitvaartkleding, neem dan contact op met ons verkoopteam http://www.fixmade.nl/contact

 

 

 

 

                                                

Nieuws

meer nieuws

Nieuwsbrief

Geef u op voor onze nieuwsbrief.