Uitvaartkleding

Is uw bedrijf werkzaam in de uitvaartbranche, dan weet u dat passende, representatieve kleding van uw medewerkers een absolute must is. Een passend afscheid verzorgen, dat gebeurt in de juiste kleding. Dat wil zeggen dat u zorg draagt voor representatief en respectvol gekleed personeel. Bent u op zoek naar een bedrijf voor het verzorgen van de uitvaartkleding van uw medewerkers, dan bent u bij Fixmade aan het juiste adres.

uitvaart

De mogelijkheden bij Fixmade

Fixmade is al ruim twintig jaar actief in de branche van bedrijfskleding, waarbij de uitvaartbranche is uitgegroeid tot een specialiteit van ons bedrijf. De mogelijkheden met betrekking tot uitvaartkleding zijn bij ons ongekend. In het assortiment vindt u onder andere kostuums, overjassen en overhemden, maar ook jacquets, hoeden en handschoenen. En daarmee is het assortiment nog niet compleet, want ook stropdassen en sjaals zijn in verschillende uitvoeringen beschikbaar. Vanzelfsprekend is de uitvaartkleding verkrijgbaar in verschillende kleurvarianten en is er een assortiment voor zowel mannen als vrouwen.

Er is veel keuze in verschillende stoffen en door de vele combinatiemogelijkheden. De kleuren zwart, antraciet en donkerblauw zijn bij Fixmade standaard op voorraad, zodat de benodigde uitvaartkleding snel kan worden geleverd. Ook kunt u kiezen uit egale kleding of uitvaartkleding voorzien van een subtiele krijtstreep.

Op maat gemaakte uitvaartkleding

Een voordeel van Fixmade, is dat de nieuwe uitvaartkleding tot in de puntjes wordt verzorgd. Dat wil zeggen dat wij, indien gewenst, de kleding op locatie komen doorpassen. Zo is elke werknemer verzekerd van uitvaartkleding die op maat is gemaakt. Al binnen twee tot drie weken heeft u de nieuwe uitvaartkleding voor uw bedrijf beschikbaar voor gebruik. Logischerwijs verzorgen wij daarbij ook het bedrukken van de kleding of bijvoorbeeld het toevoegen van een bedrijfslogo.

Neem nu contact op!

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden of het volledige productassortiment bekijken? Neem dan contact op met Fixmade, de partner bij uitstek voor al uw uitvaartkleding op maat!


Nieuws

meer nieuws

Nieuwsbrief

Geef u op voor onze nieuwsbrief.