Werkkleding

Fixmade Bedrijfskleding biedt een compleet assortiment werkkleding aan. Graag horen wij uw wensen. Fixmade Bedrijfskleding maakt een voorstel qua werkleding die afgestemd op uw wensen. Werkkleding is een vak apart. Zorg ervoor dat u goed weet waar de werkkleding aan moet voldoen alvorens u een beslissing neemt. Uiteraard kunnen wij de werkkleding voorzien van uw bedrijfslogo.

Workers

Fixmade Bedrijfskleding heeft een eigen worker ontwikkeld welke in Tunesie wordt geproduceerd. Deze worker is te verkrijgen in donkerblauw en antraciet en is van een zeer hoge kwaliteit. Daarnaast heeft Fixmade Bedrijfskleding workers in het assortiment van een aantal bekende merken. Fixmade bedrijfskleding komt indien gewenst de werkkleding doorpassen op locatie zodat u altijd de juiste pasvorm ontvangt. Fixmade Bedrijfskleding registreert de opgenomen maten zodat een nabestelling snel kan worden uitgeleverd.

 

Sweaters, polo's en t shirts

Fixmade Bedrijfskleding biedt een compleet assortiment aan van sweaters, polo's en t shirts. We werken hierbij met diverse bekende merken. Fixmade Bedrijfskleding past het aanbod aan op uw vraag. We hebben goedkope uni varianten tot kwalitatief hoogwaardige sweaters, polo's en t shirts. Uiteraard is dit te leveren in verschillende kleuren en kleurcombinaties.

Werkjassen en Overalls

Zoals aangegeven levert Fixmade Bedrijfskleding een compleet assortiment werkkleding. Hier horen ook werkjassen en overalls bij. Het aanbod varieert van goedkope basisvarianten tot luxe jassen en overalls. Alle kleding kunnen wij voorzien van uw bedrijfslogo.

Logo

Uiteraard voorziet Fixmade Bedrijfskleding uw kleding van het gewenste logo. Voor werkkleding werken we het meest met speciale transfers. Uiteraard maken we ook gebruik van bijvoorbeeld zeefdruk of borduurtechnieken.

Nieuws

meer nieuws

Nieuwsbrief

Geef u op voor onze nieuwsbrief.