Brams Paris

Nieuw in ons assortiment.

Fixmade Bedrijfskleding heeft de collectie van Brams Paris in het assortiment opgenomen. Wij zijn erg enthousiast over de collectie en willen dit graag met uw delen.

Over Brams Paris

De collectie van Brams Paris is zeer uitgebreid. Er is een basic collectie die altijd op voorraad ligt en binnen enkele dagen geleverd kan worden. Deze serie heeft  voor zowel dames als heren een uitgebreide keuze. De jeans hebben een uitgebreide maatvoering in wijdte en lengtematen. Comfortabele pasvormen en de prijs/ kwaliteitsverhouding zorgen voor een perfect dagelijks gebruik voor zowel casual als werkjeans. Ook zijn er verschillende kleuren te leveren van lichtdenim tot zwart denim. De prijs/kwaliteitsverhouding is uitstekend. Naast de standaard never out of stock collectie komt Brams Paris 2 x per jaar met een vernieuwde collectie aangepast aan het seizoen en volgens de laatste mode.  Er is van deze serie altijd een beperkte voorraad.

Naast dat de spijkerbroeken en jeans van Brams Paris scherp geprijst zijn en van sterke kwaliteit zijn, wordt er een duurzame productie gehanteerd. De jeans en spijkerbroeken worden op een mens en milieuvriendelijke manier geproduceerd zodat dit goed voor de levensomstandigheden van de werknemers in de textiel is.

Bedrukken

Fixmade kan uw spijkerbroek/ jeans voorzien van uw bedrijfslogo. We kunnen dit op verschillende manieren voor u verzorgen. Als u uw wensen aangeeft, zal Fixmade bedrijfskleding met u meedenken en u een goed advies geven. Voordat uw logo op de kleding komt, ontvangt u altijd eerst een digitale proef ter goedkeuring. Zo kunt u vooraf de positie en bewerking beoordelen.

Wij kunnen uiteraard ook uw bovenkleding leveren. Wij hebben een breed asortiment in poloshirts, t-shirts, overhemden en sweaters. Dit is te leveren in verschillende kleuren of kleurstellingen. Ook deze kleding kunnen we voorzien van uw bedrijfsklogo.

Wilt u meer informatie over de Brams Paris spijkerbroeken/jeans of andere artikelen, neem contact op met ons verkoopteam zodat wij een passende offerte voor u kunnen maken. http://www.fixmade.nl/contact

Nieuws

meer nieuws

Nieuwsbrief

Geef u op voor onze nieuwsbrief.