Goedkope werkkleding

Bedrijfskleding is een ruim begrip, waarin onderscheid gemaakt kan worden tussen representatieve kleding en werkkleding. Er zijn heel veel branches te bedenken waarin functionaliteit van de bedrijfskleding belangrijker is dan de uitstraling daarvan, al gaat het natuurlijk altijd om de combinatie. Denkt u bijvoorbeeld maar eens aan de automotive branche of aan de bouwsector. Bedrijfskleding betekent daar simpelweg werkkleding. Goede werkkleding is vaak duur, waardoor bedrijven op zoek gaan naar goede, voordelige alternatieven. Fixmade heeft die zeker te bieden! Bent u dus op zoek naar goedkope werkkleding, neem dan contact met ons op of lees verder voor de mogelijkheden.

Goedkope werkkleding: workers

Veel bedrijven die gebruikmaken van werkkleding, kiezen voor zogenaamde workers. Zowel in de autosector als in de bouwsector zijn workers vaak onderdeel van het pakket werkkleding. Maar denk bijvoorbeeld ook maar eens een werknemers van elektriciteitsbedrijven, loodgieters of groenwerkers. Bedrijven zijn vaak op zoek naar goedkope werkkleding. Daarvoor biedt Fixmade een oplossing op maat.

De workers die Fixmade heeft ontworpen, is van hoogwaardige kwaliteit. Omdat deze workers in grote aantallen kunnen worden geproduceerd in Tunesië, worden de kosten gedrukt. Het behaalde prijsvoordeel wordt doorberekend, en dat is te merken!

Overalls en werkjassen

Waar ook veel vraag naar is, zijn overalls en werkjassen. Als u denkt aan werkkleding, dan kunnen deze items eigenlijk niet ontbreken in de ‘kledingkast’ van uw bedrijf. Voorzie uw werknemers van goede kwaliteit overalls en werkjassen, en zorg ervoor dat ze sterk verbonden zijn met het bedrijf en goede prestaties leveren. Fixmade heeft goedkope werkkleding in de vorm van overalls en jassen in het assortiment.

Goedkope werkkleding op maat

Bij goedkope werkkleding, denken veel bedrijven al snel aan kleding in standaardmaten. Fixmade zorgt echter voor kleding op maat, doorpassen op locatie behoort dan ook bij de service die wij te bieden hebben. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan nu vrijblijvend contact met ons op!

Nieuws

meer nieuws

Nieuwsbrief

Geef u op voor onze nieuwsbrief.