Werkbroeken

Bij bedrijfskleding denkt niet iedereen direct aan overalls of werkbroeken. Toch is dit in veel branches een erg belangrijk onderdeel van de kledingoutfit. Daarbij staat functionaliteit centraal. Automonteurs die werkzaam zijn bij een autobedrijf of werknemers in de bouwsector zijn gebaat bij een goede en functionele outfit. Belangrijk onderdeel van die outfit, zijn de werkbroeken. Deze moeten robuust zijn en geschikt zijn voor de verschillende omstandigheden waarin wordt gewerkt. Bij Fixmade kunt u kiezen voor losse werkbroeken, of voor werkbroeken als onderdeel van een zogenaamde ‘worker’.

 

Waar moeten uw werkbroeken aan voldoen?

Bent u op zoek naar nieuwe werkbroeken voor de werknemers van uw bedrijf? Zorg er dan zeker voor dat u duidelijk op een rijtje heeft gezet waaraan de broeken moeten voldoen. Fixmade zoekt immers naar een oplossing op maat, waarbij uw wensen en eisen centraal worden gesteld. Moet de werkbroek bijvoorbeeld waterdicht zijn of is dat niet noodzakelijk? Als u alle eisen duidelijk op een rijtje heeft staan, dan versnelt dat het proces aanzienlijk. Zo kunt u snel genieten van de nieuwe werkbroeken.

Als onderdeel van een worker

Fixmade heeft verschillende losse werkbroeken in het assortiment, maar ook als onderdeel van een complete worker outfit zijn broeken verkrijgbaar. Het voordeel van de worker outfit die Fixmade zelf heeft ontworpen en laat produceren in Tunesië, is dat de kosten relatief laag zijn en dat de kwaliteit van de workers hoogwaardig is.

Neem contact op

Wilt u meer informatie ontvangen over werkbroeken of workers, neem dan nu contact op met Fixmade en maak uw wensen kenbaar. Vanzelfsprekend kan uw bedrijfsnaam of -logo aan de kleding worden toegevoegd. Ook doorpassen op locatie behoort tot de serviceverlening van Fixmade, zodat u verzekerd bent van werkkleding die op maat is gemaakt voor uw werknemers. Voor al uw wensen op het gebied van bedrijfskleding bent u dus aan het juiste adres bij Fixmade.

Nieuws

meer nieuws

Nieuwsbrief

Geef u op voor onze nieuwsbrief.