Werkkleding

Op het gebied van bedrijfskleding is er een onderscheid te maken tussen enerzijds presentatiekleding en anderzijds werkkleding. Bij bedrijfskleding met een representatieve functie, draait het voornamelijk om uitstraling. Als het gaat om werkkleding, dan staat het werkproces centraal. Goede werkkleding maakt het voor werknemers van een bedrijf mogelijk om hun taken zo goed mogelijk uit te kunnen voeren, terwijl een uniforme kledingstijl bijdraagt aan het bedrijfsimago. Uw personeel verdient goede, comfortabele kleding. Die kunt u voordelig aanschaffen bij Fixmade, de specialist op het gebied van werkkleding!

 

Verschillende soorten werkkleding

Er zijn verschillende branches te bedenken waarin goede werkkleding noodzakelijk is. Denk bijvoorbeeld eens aan de automotive branche, en wat te denken van de bouw? Een goede overall en kwalitatief hoogwaardige werkkleding draagt bij aan een geoptimaliseerd werkproces. Bovendien voelen werknemers zich gewaardeerd als ze worden voorzien van goede werkkleding, wat leidt tot een grotere verbondenheid met het bedrijf en tot optimale werkprestaties.

Heeft u een bedrijf en bent u op zoek naar geschikte werkkleding? Zet dan voor uzelf duidelijk op een rijtje waar de kleding precies aan moet voldoen. Dat maakt de zoektocht een stuk gemakkelijker. Het assortiment van Fixmade is zeer ruim te noemen. Het plaatsen van het bedrijfslogo en de bedrijfsnaam op de werkkleding is vanzelfsprekend geen enkel probleem en behoort tot de mogelijkheden.

De producten

Een greep uit het assortiment van Fixmade: workers, overalls, werkjassen, sweaters, polo’s en T-shirts. Fixmade heeft zelf een eigen worker ontwikkeld, die wordt geproduceerd in Tunesië. De worker van Fixmade is werkkleding van hoogwaardige kwaliteit, die kan worden uitgevoerd in antraciet en donkerblauw. Ook de andere producten zijn van prima kwaliteit, waarbij er de keuze is van basismerken tot merken van topkwaliteit. Op het gebied van werkkleding is er dus voor ieder wat wils. Bij alle producten zorgt Fixmade voor doorpassen, indien gewenst op locatie, en voor service op maat.

Neem nu contact met ons op voor meer informatie!

 

Nieuws

meer nieuws

Nieuwsbrief

Geef u op voor onze nieuwsbrief.