Werkkleding bouw

De bouw is een werkgebied apart, ook als het om bedrijfskleding gaat. In veel branches draait het bij bedrijfskleding namelijk om uitstraling en een stukje bedrijfsimago. In de wereld van de bouw speelt dat in veel mindere mate een rol. Functionaliteit is daar het toverwoord. Goede werkkleding voor de bouwsector is van hoogwaardige kwaliteit, is comfortabel en draagt bij aan een efficiënt werkproces. Dat is gemakkelijk gezegd, maar hoe vindt u nu de geschikte werkkleding voor uw bouwbedrijf? Simpel: via Fixmade!

 

Werkkleding voor de bouw? Fixmade!

Fixmade kent het belang van goede werkkleding voor in de bouwsector. Praktische en comfortabele kleding van hoogwaardige kwaliteit, die bestand is tegen de invloeden van het weer, zoals wind, regen en kou. Voor bedrijven die werkzaam zijn in de bouwsector, biedt Fixmade daarom een compleet pakket werkkleding aan. Vanzelfsprekend kan dit totaalpakket naar gelang uw wensen worden aangepast. Te denken valt onder andere aan het plaatsen van een logo of bedrijfsnaam op de kleding. Daarnaast is er binnen het pakket natuurlijk (ruim) voldoende keuze, zodat u altijd werkkleding aanschaft die past bij het betreffende bedrijf.

Soorten kleding

Er is erg veel vraag naar zogenaamde ‘workers’. Dit zijn complete outfits, die geschikt zijn voor in de bouw. Fixmade heeft zelf een worker ontworpen van hoogwaardige kwaliteit en kan deze, mede door de grote productie, aanbieden tegen scherpe prijzen. De worker van Fixmade wordt geproduceerd in Tunesië en kan worden uitgevoerd in antraciet en donkerblauw. Heeft u specifieke wensen op het gebied van werkkleding in de bouw? Neem dan gerust contact op met Fixmade, want uw wensen staan bij ons centraal.

Ook naar werkjassen en overalls is in de bouwsector veel vraag. Deze items behoren bij veel bedrijven ook tot het standaardpakket van werkkleding voor de bouw. Het assortiment van Fixmade bevat verschillende jassen en overalls, zodat er altijd een product naar wens te vinden is. Voor alle werkkleding geldt dat de juiste maat belangrijk is. Doorpassen op locatie is bij Fixmade vanzelfsprekend en leidt tot optimale resultaten. Werkkleding voor de bouw op maat? Kies voor Fixmade!

Nieuws

meer nieuws

Nieuwsbrief

Geef u op voor onze nieuwsbrief.