Promotionele kleding

Bedrijven hebben regelmatig promotionele kleding nodig. Die is er in vele soorten en maten. Fixmade is al jarenlang gespecialiseerd in het verzorgen van allerhande bedrijfskleding. Van nette, zakelijke kostuums in de uitvaartbranche tot sportieve polo’s met bedrijfslogo, voor op de jaarlijkse sportdag van het bedrijf. Haast voor elke bedrijfsgelegenheid is wel promotionele kleding te bedenken en verkrijgen. Het assortiment van Fixmade is erg ruim te noemen. Bekijk de mogelijkheden nu!

promotionele kleding

Populaire promotionele kleding

Er zijn verschillende kledingstukken die zeer in trek zijn als het gaat om promotionele kleding. Denk bijvoorbeeld maar eens aan polo’s die zijn voorzien van een bedrijfslogo of de naam van het bedrijf. Deze polo’s zijn bij verschillende gelegenheid te gebruiken, zowel op een dagelijkse werkdag als bij een teamuitje of sportdag. Fixmade heeft polo’s van verschillende merken in het assortiment, van basismerk tot topmerk. Ook het zelf ontwerpen van een eigen polo behoort bij Fixmade tot de mogelijkheden. Vanzelfsprekend is de ruime verscheidenheid aan beschikbare kleuren.

Ook sweaters zijn populair als promotionele kleding. Of u nu op zoek bent naar bedrijfssweaters met of zonder elastisch boord, met ronde hals, V-hals of polokraag: Fixmade heeft het in huis! Ook producten als een softshell of cap zijn bij ons verkrijgbaar, uiteraard eventueel uitgevoerd met bedrijfsnaam of logo.

Kies voor Fixmade

Polo’s, sweaters of elke andere soort promotionele kleding kunt u bij Fixmade verkrijgen. Alle soorten bedrijfskleding kunnen wij leveren, volledig aangepast aan uw wensen. Indien gewenst voorzien wij de kleding van de gewenste bedrukking of borduursels. Voor al uw vragen over bedrijfskleding of promotionele kleding, bent u bij Fixmade dan ook aan het juiste adres. Ons bedrijf is gevestigd in Zwolle en levert promotionele kleding en bedrijfskleding aan bedrijven in geheel Nederland, in zowel de uitvaartbranche, horeca, bouw als andere bedrijfsgebieden. Neem nu contact met ons op voor meer informatie!

Nieuws

meer nieuws

Nieuwsbrief

Geef u op voor onze nieuwsbrief.